Your search results

Verkoop

Een huis verkopen is een grote stap waar nogal wat bij komt kijken. Zeker in de huidige woningmarkt.  Het is daarom erg belangrijk dat je kiest voor een makelaar die goed bij je past.

Bij NoordOost Wonen weet je altijd waar je aan toe bent, daarom hebben wij onze voordelen en zekerheden voor je op een rij gezet:

Flexibele instelling

Wij zijn zeer flexibel ingesteld waardoor wij snel en adequaat kunnen reageren op kansen en mogelijkheden om jouw woning te verkopen. Afspraken of bezichtigingen kunnen bij ons altijd plaatsvinden wanneer het jou en de (kandidaat)koper het beste uitkomt. Zowel overdag, ’s avonds als in het weekend staan wij voor je klaar.

Altijd een vast aanspreekpunt

Bij NoordOost Wonen heb je één vast aanspreekpunt. Hierdoor weet je zeker dat jouw makelaar op de hoogte is van alle belangrijke details van uw woning en situatie, dat werkt wel zo prettig.

Verrassend lage tarieven

Onze tarieven zijn laag. Dit komt omdat wij onze tarieven baseren op wat wij daadwerkelijk voor jou doen. Wij werken uitsluitend tegen een vooraf afgesproken tarief. Hierdoor weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Onze unieke werkwijze

Om jouw woning snel en voor een goede prijs te verkopen, hebben wij een unieke werkwijze ontwikkeld. Door onze actieve inzet laten wij geen kans onbenut om tot een geslaagde verkoop te komen.

Lid van VBO Makelaar

NoordOost Wonen is lid van VBO Makelaar. Een brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs.
Je hoeft je dus geen zorgen te maken over onze kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij werken volgens de Algemene Consumentenvoorwaarden en zijn aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie.

Geïnteresseerd in onze werkwijze? Neem gerust  contact met ons op voor een vrijblijvend informatiegesprek.

Reacties zijn gesloten.