Your search results

Recensies

Goede ervaring met deze makelaar.
Goede prijs en kwaliteit verhouding.
Denkt met je mee.. onze woning is binnen 3.5 maand verkocht.
Gijs en Daniëlle
Persoonlijk contact en kunnen sparren over verkoop tactieken is iets wat goed kan bij NoordOost Wonen. Dit komt omdat er geen grote logge organisatie achter zit. Erg prettig. Ik zou Peter zeker aanraden als makelaar. De prijs kwaliteit verhouding is ook erg goed. Zelf verkoop pakketten zijn ook van deze tijd en dit is mogelijk. Kortom zoek je een goede makelaar, bel Peter.

Constantijn
Een jonge makelaar met een nieuwe werkwijze. Wij hebben voor deze makelaar gekozen omdat hij veel met social media werkt. Geen krantenberichten. En de prijs is uiteraard ook belangrijk. Wij vonden het zeer prettig om ons huis op deze manier te verkopen! Je doet zelf de eerste bezichtiging en kan dus veel positieve punten over het huis benoemen. Eenmaal in onderhandeling heeft de makelaar het contact overgenomen met de kopers. Alles ging netjes in overleg. De makelaar reageerde zeer snel op verzoeken en neemt de tijd voor je.
Een echte aanrader!
Ronny en Christel
Zeer prettige ervaring met deze makelaar opgedaan bij zowel de aan- als verkoopbemiddeling van mijn oude en nieuwe woning. Ter zake kundig, daadkrachtig, flexibel. Geïnteresseerde personen voor mijn woning konden bijvoorbeeld 's avonds of op zaterdag een afspraak maken voor een bezichtiging. Wel zo prettig als je druk bent met je werk en niet continu vrij wil nemen als koper.
Deze makelaar weet van aanpakken en maakt werk van de presentatie van de woning. Door styling mee te nemen in de presentatie zal de woning meer kijkers aanspreken dan bij eigengemaakte foto's. Ook maakt men altijd plattegronden van de woning, waarbij de woning wordt ingemeten door de makelaar. Hierdoor kloppen de plattegronden altijd en zijn deze in 2d en 3d online te plaatsen.

Al met al een erg verfrissende aanpak tussen de conservatieve makelaars in de markt, waardoor deze makelaar zich positief weet te onderscheiden.

Bas
Zeer attent, integer en betrouwbaar. Rustig, zorgvuldig (stemt goed af), daadkrachtig (pro actief) en goed bereikbaar!
Bert
verkoopgemiddelde noordoost wonen Funda

Reacties zijn gesloten.