Aankoop

Het kopen van een huis is voor de meeste mensen één van de belangrijkste beslissingen in hun leven.Wie van plan is om een huis te kopen is voornamelijk bezig met de woning zelf. De locatie, ruimte en betaalbaarheid zijn de meest gebruikte criteria om te kijken of een woning aan de wensen voldoet. Het zoeken naar de meest geschikte woning via internet of andere media is tegenwoordig heel eenvoudig, dit kun je natuurlijk prima zelf, evenals de eerste bezichtiging.

Waarom dan een aankoopmakelaar?

Als je een woning gevonden hebt en tot aankoop over wilt gaan, krijg je te maken met de makelaar van de verkopende partij. Deze verkoopmakelaar behartigd alleen de belangen van de verkopers en zal jou dus niet helpen.

Vaak komt er bij een aankoop meer kijken dan gedacht

Bijvoorbeeld de taxatie van de woning, de contacten met de notaris of de onderhandelingen. Kennis van de wirwar aan regelgeving over bijvoorbeeld bouwkundige aspecten, is van groot belang. Zo is de juiste waardebepaling een belangrijk onderdeel van de voorbereiding van een makelaar. Is de opdrachtgever gerechtigd om die opdracht te geven? Is er door niemand beslag gelegd op het huis? Wat staat er in het bestemmingsplan? Zijn er planologische plannen die gevolgen hebben voor de waarde van het huis? Zaken die vooraf goed duidelijk moeten zijn.

Als aankoopmakelaar helpt NoordOost Wonen je tijdens het gehele kooptraject

Wij begeleiden en adviseren je tijdens het gehele kooptraject en zullen proberen de woning tegen een goede prijs en gunstige voorwaarden voor je te verkrijgen.

Aankoopbegeleiding

Het complete pakket voor een scherpe prijs - €895,- inclusief

Om een goed beeld van de woning te krijgen gaan we samen de woning bezichtigen. Alle relevante informatie wordt in kaart gebracht. Wordt de aankoop doorgezet, dan bepalen we samen de beste onderhandelingsstrategie en zullen we de onderhandelingen starten. Eventuele voorbehouden worden hierin natuurlijk meegenomen. Komt het tot een akkoord? Dan kijken wij de koopovereenkomst zorgvuldig na en kun je deze met een gerust hart ondertekenen. Uiteindelijk zorgen we ervoor dat de overdracht soepel verloopt.

Voordelig tarief op basis van ‘no cure no pay’

Aankoopbegeleiding bieden wij aan op basis van ‘no cure no pay’. Als de aankoop van de woning niet doorgaat betaal je niets.

Geïnteresseerd in onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend informatiegesprek.

Neem contact op