Over ons

NoordOost Wonen, de actieve, flexibele en voordelige makelaar.

‘Woning verkopen dankzij unieke samenwerking met de klant’

Een huis kopen of verkopen is een grote stap waar nogal wat bij komt kijken. ‘Wat is er nodig om het huis te verkopen en wie ben je nodig om de verkoop te regelen’, somt Peter Boedeltje, eigenaar van NoordOost Wonen op. ‘Welke zaken kun je of wil je zelf regelen of laat je toch liever over aan de makelaar?’ Peter werkt samen met de klant bij de verkoop van de woning. ‘De klant kent het huis door en door, weet de sterke punten en wil het huis graag verkopen. Om een super presentatie van de woning neer te zetten werk ik samen met een professionele fotograaf en verkoopstyliste.’ Opvallend is dat NoordOost Wonen echt op zoek gaat naar kopers voor een woning. ‘Met verschillende middelen en een actieve inzet laat ik geen kans onbenut om tot een geslaagde verkoop te komen’, zegt Peter.

Boedeltje is in 2013 met NoordOost Wonen gestart. In eerste instantie richtte hij zich vooral op de verhuur van woningen maar inmiddels heeft de verkoop de overhand genomen. ‘De verhuur ging erg goed, maar ik kreeg ondertussen ook veel opmerkingen en zelfs klachten van mensen over de verkoopbegeleiding van hun verkopend makelaar. Ik ben mij er toen in gaan verdiepen. Wat kan anders en welke middelen ben zijn er nodig om een woning snel en goed te kunnen verkopen.’ Uit die zoektocht kwamen drie punten naar voren die Peter graag als speerpunten van zijn bedrijf ziet. ‘Ik ben actief, flexibel en voordelig’, klinkt het kernachtig. ‘Actief omdat ik de tijd neem voor iedere woning, een super presentatie maak en deze op tal van websites, zoals Funda en Huislijn, zichtbaar maak. Ook werk ik heel veel met social media om het woningaanbod onder de aandacht te brengen en dat werkt uitstekend. Het is een snel, goed informerend medium.’ Mede door het gebruik van social media trekt NoordOost Wonen een jonger publiek, maar staat het bedrijf open voor iedereen die zijn woning wil verkopen.

‘Ik ben flexibel vanwege mijn werktijden’, gaat Peter verder met zijn drie speerpunten. ‘Ik werk vanuit huis, maar ga altijd naar mijn klanten toe. Een huis bezichtigen hoeft bij mij niet per se onder werktijd. Waarom zou iemand vrij moeten nemen om een huis te bekijken terwijl dit ook in de avonduren en op zaterdag kan? Ik merk dat de mensen die flexibiliteit prettig vinden.’ Volgens Boedeltje heeft de koper momenteel de leiding bij aan- en verkoop van de woning. ‘Men heeft keuze uit een enorm aanbod en bekijkt vaak meerdere woningen. Dan wil je toch gaan kijken op de tijd die jou het beste uitkomt.’ Een ander punt is dat de verkoper er voor kan kiezen om zelf de bezichtigingen te verzorgen. ‘Samen zorgen we voor een geslaagde verkoop’ aldus Peter.

Omdat NoordOost Wonen vaste tarieven hanteert, kan Peter Boedeltje met een gerust hart zeggen dat hij voordelig is. ‘Bij ons wordt de prijs bepaald door wat ik voor de klant doe en niet door de waarde van het huis. Ik ben heel transparant over mijn prijzen en manier van werken, hierdoor kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Ik werk ook graag met een streeftermijn waarbinnen de woning verkocht moet worden en doe er alles aan om resultaat te behalen.’

Neem contact op

Peter Boedeltje met te koop bord