Verhuur

Een woning verhuren is niet zonder risico’s. Wij kunnen je helpen met het vinden van een geschikte huurder, het opstellen van de huurovereenkomst en je uitgebreid adviseren over de mogelijkheden van het verhuren.

Jouw huis of appartement (tijdelijk) verhuren?

Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte huurder. Wij kunnen jouw woning, appartement snel, veilig en tegen een scherp tarief verhuren. Uiteindelijk bepaal je altijd zelf wie de nieuwe huurder wordt.

Opname van de huurwoning

Tijdens de opname worden alle relevante zaken met betrekking tot de verhuur met je besproken. Wij zullen je uitgebreid adviseren over de huurprijs en eventuele servicekosten. Daarnaast maken wij een fotoreportage en worden, indien nodig, de ruimtes opgemeten. Deze gegevens vormen de basis voor de uitgebreide internetmarketing op meer dan 15 landelijke websites zoals Funda en Huurwoningen.

Bezichtigen met kandidaat huurders

De bezichtiging vindt altijd plaats met één kandidaat. Wij adviseren altijd om hierbij aanwezig te zijn zodat je direct een indruk krijgt van de persoon die wellicht jouw woning gaat huren.

Uitgebreide screening en controle met Huurcheck

Wanneer wij een kandidaat hebben gevonden die aan alle afgesproken eisen voldoet en de woning graag wil huren, zullen wij deze kandidaat met je bespreken. Je kunt dan zelf beslissen of dit de juiste kandidaat is voor jouw woning. Kandidaten worden door ons grondig gescreend op basis van hun persoonlijke en financiële eigenschappen. Hierbij wordt ook gekeken naar het (huur)verleden. Wij kunnen je daarom een behoorlijk duidelijk beeld schetsen van de toekomstige huurder.

Huurovereenkomst en sleuteloverdracht

Wij stellen de huurovereenkomst op, waarna deze met beide partijen zal worden besproken. Het ondertekenen van de huurovereenkomst zal plaatsvinden in de woning, omdat er dan ook een opleverrapport opgemaakt zal worden. In dit rapport worden de staat van onderhoud, de meterstanden en andere bijzondere afspraken opgenomen. Uiteraard krijgt je een afschrift van het inspectierapport. Aansluitend zal de sleuteloverdracht plaatsvinden.

Voordelig tarief op basis van 'no cure no pay'

Verhuurbemiddeling bieden wij aan op basis van ‘no cure no pay’. Als de verhuur van de woning niet doorgaat betaal je niets.

Heb je dubbele woonlasten en wil je jouw woning tijdelijk verhuren op grond van de Leegstandwet? Ook dan kunnen wij je van dienst zijn, neem gerust contact met ons op.

Neem contact op