Werkwijze

Een huis verkopen is een grote stap waar nogal wat bij komt kijken. Daarom is het erg belangrijk dat je kiest voor een makelaar die goed bij jou en jouw wensen past. Een makelaar die zich voor 100% inzet, betrokken is en geen kans onbenut laat om jouw huis, appartement of recreatiewoning te verkopen.

NoordOost Wonen Makelaardij is geen traditionele makelaardij. Wij zijn actief, flexibel en voordelig…

Actief

Een goede en snelle verkoop door onze actieve inzet

Met een superpresentatie van jouw huis trekken we via Funda en diverse andere websites veel kijkers. Ook maken wij veel gebruik van social media om jouw huis onder de aandacht te brengen.

De foto’s worden altijd gemaakt door een professionele woningfotograaf en onze verkoopstyliste zorgt voor een optimale presentatie. De eerste indruk van een woning telt, daar heb je maar één kans voor!

Flexibel

Alleen afspraken tussen 9 en 5? Bij ons niet hoor… wij zijn écht flexibel

Afspraken en bezichtigingen vinden plaats wanneer het jou of de koper uitkomt, zowel overdag, ’s avonds als in het weekend staan zijn wij klaar om jouw huis te verkopen.

Ook in onze verkooppakketten bieden wij flexibiliteit. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om zelf de eerste bezichtigingen te verzorgen, dat scheelt dan natuurlijk in de kosten.

Voordelig

Onze tarieven zijn zeer voordelig en vooral heel helder, bij ons geen verrassingen achteraf

Wij werken uitsluitend tegen een voordelig en vooraf afgesproken tarief, hierdoor weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan. Dit tarief is niet gebaseerd op de waarde van jouw huis, maar op de werkzaamheden die wij voor jou verrichten. Daarnaast zijn bijna alle werkzaamheden op basis van ‘no cure no pay’ en hanteren wij geen intrekkingskosten of andere onredelijke voorwaarden.

Waarom kiezen voor NoordOost Wonen Makelaardij?

100% actieve inzet
Vast aanspreekpunt
Voordelig tarief
Flexibele instelling
Professionele woningfotografie
Lid van brancheorganisatie VBO Makelaar

Geïnteresseerd in onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend informatiegesprek en een gratis waardebepaling.

Neem contact op


Lees ook...
Wij zorgen voor een prachtige woningpresentatie
De ervaringen van onze klanten
Gratis waardebepaling van jouw huis