Woningpresentatie

Met een prachtige woningpresentatie op o.a. Funda en actieve marketing via social media zoals Facebook zetten we jouw huis in de spotlights. De eerste indruk van een woning telt, daar heb je maar één kans voor!

De foto’s en video worden gemaakt door een professionele woningfotograaf

Onze woningfotograaf weet hoe hij jouw huis zo mooi en aantrekkelijk mogelijk op de gevoelige plaat kan vastleggen. Ook van de tuin en de omgeving worden een aantal prachtige foto’s gemaakt. En het belangrijkste: de foto’s geven een eerlijk en realistisch beeld van jouw huis.

Ook wordt er een walktrough video gemaakt evenals 360 graden foto’s.

Plattegronden zijn onmisbaar

Van alle verdiepingen wordt een uitgebreide digitale plattegrond gemaakt in 2D en 3D. Niets kan een woning zo goed weergeven als een plattegrond, daarom is deze onmisbaar voor de presentatie van jouw huis. Vooral de 3D plattegronden geven een geweldige interactieve weergave van jouw huis.

Advertentie op meerdere websites zoals Funda, Jaap en Huislijn

Naast de uitgebreide advertentie op Funda wordt de presentatie ook doorgeplaatst naar diverse andere landelijke woningwebsites zoals Jaap en Huislijn.

Gerichte promotie op Facebook

Met leuke advertenties wordt jouw huis ook via de social media kanalen zoals Facebook gepromoot. De mogelijkheden van social media zijn eindeloos, wij hebben de kennis en ervaring om jouw woning bij een heel groot publiek onder de aandacht te brengen.

Er zijn veel meer mogelijkheden

Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden om jouw woning te promoten. We zullen deze met je bespreken en eventueel toevoegen aan de woningpresentatie.

De onderdelen van een perfecte presentatie:

  • Beeldmateriaal door een professionele woningfotograaf
  • Foto’s, video en 360 graden foto’s, ook op Funda
  • Eventueel luchtfoto’s middels een drone
  • Plattegronden 2D en 3D, ook op Funda
  • Uitgebreide promotie op Facebook
  • Advertentie op Funda en meerdere andere woningwebsites

Neem contact op


Lees ook...
Onze verkooppakketten: bepaal zelf de makelaarskosten
De ervaringen van onze klanten
Waarom kiezen voor NoordOost Wonen Makelaardij?
Gratis waardebepaling van jouw huis